Next level pentru evenimentul tău, doar cu Cigar Bar – finețe și unicitate

Evenimentele din ziua de astăzi de pe piața din România, indiferent de oraș, au devenit aproape trase la indigo. Aceleași servicii, cu aproape aceeași imagine și prezentare, aceiași pași ai unui eveniment și același mod de a socializa și a te distra.

Toată monotonia unui eveniment poate fi însă spartă de acum cu cel mai nou serviciu de evenimente de pe piața din România, Cigar-Bar. Acest lucru presupune un bar unde invitații tăi pot servi un trabuc sau o țigară de foi alături de o băutură fină, potrivită gustului de tutun, totul la recomandarea unui expert. Serviciul este adus în România de cei de la RioTabak și promite să evidențieze evenimentul tău prin două elemente: unicitate și finețe.

Invitații tăi se vor bucura de o activitate nouă, chiar dacă sunt novici sau fani ai trabucurilor/țigărilor, aceștia se vor putea delecta cu diverse mărci și sortimente cu arome sau fără.Totul este organizat sub forma unui bar mobil care poate ajunge în orice locație se dorește și pune la dispoziția invitaților tot ce doresc în materie de țigări, de la cele commune până la țigări de foi sau trabucuri rafinate, cu care să se delecteze și care să facă parte dintr-o amintire plăcută de la evenimentul tău.

Și un tutun aromat nu poate să se potrivească cu nimic mai bine decât cu un rom fin, iar cele servite de cei de la Cigar-Bar sunt de la mărci precum Ron Barcelo, Bentley sau rom de la Schuster din seria Brazil Trullerie, fiind potrivite atât pentru doamne cât și pentru domni.

Un astfel de Cigar-Bar este un serviciu deosebit fie că este vorba de o nuntă, o zi de naștere, un eveniment corporate sau o petrecere privată sofisticată, fiind capabil să servească tuturor pretențiilor.

Website: www.cigar-bar.ro
Contact: contact@riotabak.ro
0747 973 836 / 0742 640 624

Sursa: http://satumarelife.ro