5 cadouri inspirate pentru prietenii tăi fumători

5 cadouri inspirate pentru prietenii tăi fumători

Să faci un cadou reușit nu e treabă ușoară, nici măcar atunci când sărbătoritul e o persoană dragă, pe care o cunoști bine. Cu cât avem mai multe opțiuni, cu atât ne e mai greu să ne oprim asupra uneia dintre ele. Acesta e paradoxul alegerii. Așa că cea mai bună metodă de a rămâne inspirat atunci când vrei să dăruiești ceva e să elimini din start cât mai multe opțiuni. Gândește-te la destinatar: ce îți vine în minte prima oară referitor la pasiunile, hobby-urile și personalitatea lui? Primul gând e de cele mai multe ori cel pe care trebuie să-l urmărești până la capăt.

Iar dacă acest prin gând este că sărbătoritul e fumător, probabil te vei bucura să afli că sunt destule cadouri inspirate pe care i le poți oferi. În cele ce urmează, am adunat pentru tine câteva idei originale și de efect, care, în plus, sunt și foarte practice.

Un set personalizat pentru fumători

Un set personalizat pentru fumători, cu scrumieră, brichetă și cutie pentru țigări. Sunt destule firme care personalizează aproape orice obiect cu poza sau mesajul dorit, iar cadourile personalizate sunt întotdeauna apreciate de sărbătoriți. Fiecare își dorește să fie unic și să iasă în evidență cu ajutorul accesoriilor, deci iată o idee bună pentru orice ocazie.

Țigări electronice

Poate i-ai auzit vorbind despre faptul că ar vrea să se lase de fumat la un moment dat. Primul pas ar fi să înlocuiască țigările clasice cu una electronică, apoi să reducă treptat cantitatea de nicotină. Pe lângă faptul că principiul de funcționare diferă fundamental de țigările normale, în sensul că ceea ce se inhalează e abur, nu fum, deci mult mai puțin nociv, țigările electronice le oferă libertatea de a alege lichidele și aroma de vapat. Poți alege un set cu lichide pentru țigara electronică, cu diferite arome și intensități. 

Cafea artizanală

Pentru că se știe că unul din cele mai importante ritualuri din viața unui fumători este cafeaua de dimineață, însoțită de o țigară și de muzică în surdină. O cafea boabe de calitate, într-un amestec mai aparte, poate spori plăcerea acestui ritual, dându-i o notă de eleganță. Așa vei fi sigur că prietenii tăi își vor începe ziua bine dispuși și plini de energie.

Difuzor pentru aromaterapie cu ultrasunete și uleiuri antitabac

Probabil i-ai auzit plângându-se că nu știu ce să facă pentru a scoate mirosul de tutun din casă. Acest cadou nu numai că rezolvă problema mirosurilor neplăcute, dar vine și într-o varietate de forme și mărimi, potrivite pentru orice tip de interior. Este o idee originală, cu aplicații multiple, care va fi cu siguranță bine primită.

Accesorii vintage pentru fumători

Fie că e vorba de o pipă gravată meticulos, un porțigaret aparte, o tabacheră din piele sau lemn cu un model interesant sau de scrumiere din marmură, cupru, onix sau jad, accesoriile vintage sunt întotdeauna apreciate și nu se demodează niciodată.

Sună bine, nu-i așa? Atunci poate ar fi util să știi că pe cele mai multe dintre ele le poți găsi și online, printr-o simplă căutare pe site-ul celor mai mari tutungerii. Astfel poți fi sigur că alegerea ta e și inspirată, și de calitate.