Cigar Bar mobil – acum ONLINE!

cigar bar mobil online

Ești în căutarea unei activități unice pentru invitații tăi? Un pachet pentru evenimente RIO Cigar Bar, cu țigări de foi și toate accesoriile necesare pentru un astfel de concept, sunt complementul perfect, distractiv și sofisticat, pentru ziua ta specială. Întâmpină-ți invitații cu o activitate unică. Cei mai mulți se vor bucura cu siguranță să fumeze o țigară sofisticată, alături de băutura preferată.

Fie că sărbătorești o zi de naștere, ziua nunții, o petrecere la birou sau orice alt eveniment privat, vei dori ca oaspeții tăi să aibă acces la un bar cu țigări, mai ales că printre ei vor fi cu siguranță câțiva amatori de tutun.

Ce înseamnă mai exact un Cigar Bar?

Cigar Bar reprezintă o nouă tendință care a crescut în popularitate în ultimii ani. Un Cigar Bar este practic un bar mobil, echipat cu toate accesoriile necesare și țigări de foi. Este perfect pentru evenimente precum nunți, zile de naștere și evenimente corporative. Invitații tăi au posibilitatea de a se bucura de țigări premium, în timp ce conversează cu prietenii și familia. Pentru organizarea unui Cigar Bar care să atragă atenția, vei avea nevoie de pachetul pentru evenimente RIO Cigar Bar.

Organizarea unui astfel de concept la evenimentele tale, reprezintă o opțiune excelentă pentru fumătorii care doresc să savureze o țigară de calitate. În plus, le este mai ușor să socializeze și să cunoască oameni noi. Acestea pot satisface, de asemenea, orice fel de fumător – fie că sunt doar pasionați de tutun sau fumători activi care caută un loc convenabil pentru a se relaxa alături de un pahar cu licoarea preferată.

Țigările de foi sunt printre cele mai vechi forme de produse din tutun și au fost savurate în toată lumea. Au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani aromei și gustului lor unic. RIO Cigar Bar oferă oaspeților o atmosferă relaxantă, unde se pot răsfăța cu țigări rafinate.

pachet online cigar bar

Ce conține un pachet pentru evenimente Rio Cigar Bar?

RIO Cigar Bar-ul conține o gamă largă de produse, de la cele mai fine țigări de foi, atât pentru pretențioși, cât și pentru cunoscătorii domeniului, precum și sortimente diverse de țigări aromate. Pachetul Rio Cigar Bar conține 225 de țigări de foi de diferite dimensiuni și arome, precum și accesoriile necesare pentru fumat, scrumieră trabucuri, arzător trabucuri, chibrituri, tablă, cretă, precum și un decor lumini pentru o atmosferă senzațională.

Tu și oaspeții tăi veți putea alege între țigări premium, precum Mini Cigarillos, Petit Senoritas, Senoritas Elena, țigări de foi Corona sau țigări RIO Filter cu cireșe, mentă, struguri sau clasice.  Pachetul dispune de o mare varietate de produse, pentru a satisface preferințele tuturor.

De asemenea, pe lângă țigări de foi și băuturi fine, oaspeții se pot relaxa în timp ce așteaptă să sosească mâncarea sau băuturile.

Rio Cigar Bar creează o atmosferă prietenoasă

Cigar Bar este conceput pentru ca fiecare persoană ce ia parte la evenimentul tău, să se simtă ca la un eveniment într-un hotel de tip boutique de lux. Barul mobil oferă experiența supremă pentru cei care se bucură de o țigară de foi aromată și un cocktail premium, în timp ce socializează cu prietenii.

Indiferent că ești un pasionat de țigări sau un novice total, pachetul pentru evenimente RIO Cigar Bar este o modalitate excelentă prin care poți adăuga un pic de fler evenimentului tău. Oferă multor oaspeți șansa de a încerca ceva nou și de a ieși din zona lor de confort. Iar pentru cei care adoră să fumeze, cu siguranță reprezintă un plus mai atractiv.

Pachetul RIO Cigar Bar adaugă întotdeauna o notă de lux oricărui eveniment. De exemplu, organizarea unui bar cu țigări pentru o nuntă, este o alegere perfectă atunci când dorești să îți întreții invitații cu un concept special. Acesta va crea un colț liniștit, propice conversației, un cadru social în care oamenii nu judecă și nimeni nu se va simți inconfortabil.

De asemenea, zona pentru fumat, presărată cu țigări de foi aromate, va crea o atmosferă unică, ce încurajează conversația și stimulează creativitatea, în cadrul oricărui tip de eveniment. Iar pentru acei invitați dornici să pătrundă în măiestria fumatului, pachetul pentru evenimente conține zeci de țigări de foi cu diferite arome.

RIO Cigar Bar – creează un eveniment inedit

Misiunea unui Cigar Bar este de a-ți oferi, atât ție și oaspeților tăi, o experiență unică de fumat țigări de lux, care să diferențieze evenimentul tău de restul. Oaspeții tăi se pot răsfăța cu o gamă largă de țigări premium rafinate, care să le îmbie simțurile.

Nu subestima niciodată puterea unui Cigar Bar. De la început până la sfârșit, va face ca evenimentul tău să iasă în evidență și să aducă zâmbete atât ție, cât și invitaților tăi, creând amintiri durabile.

Printr-un astfel de concept ce conține un pachet divers cu țigări, vei adăuga un pic de clasă la orice petrecere. Fie că este o petrecere de zi de naștere, o petrecere a burlacilor, de nuntă, de logodnă sau pur și simplu o întâlnire între prieteni, un kit cu țigări va ajuta la crearea unei atmosfere distractive.

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când decizi să achiziționezi un pachet pentru evenimente RIO Cigar Bar și dorești să organizezi un bar mobil. Printre acestea, cel mai important este să te asiguri că dispui de suficient spațiu în zona amenajată, pentru a permite un spațiu confortabil pentru toți fumătorii.

Beneficiile oferite de organizarea unui Cigar Bar cu pachetul Rio Cigar Bar

Dacă planifici un eveniment, țigările sunt o modalitate excelentă de a crea o atmosferă specială. Oaspeții se vor simți confortabil și relaxați și nici măcar nu vor observa trecerea timpului. Cel mai important, aroma încântătoare de fum de tutun, va parfuma atmosfera. Astfel, există o mulțime de beneficii pe care ți le oferă RIO Cigar Bar la evenimentul tău:

  • Țigări de foi aromate – Oamenii se vor bucura de zona în care este configurat pachetul în timp ce se relaxează și fumează țigări de foi de calitate. Dacă ai amenajat un Cigar Bar la nunta ta, îi vei putea invita pe toți cei care vor să fumeze să ți se alăture. Vei face evenimentul mai distractiv oferind diferite tipuri de țigări pe care oaspeții le pot încerca.
  • Țigările sunt un bun început de conversație – toată lumea adoră să vorbească, așadar o configurație de bar cu țigări, va auzi multe povești interesante.
  • Un Cigar Bar este o experiență memorabilă – nu contează cât de mare sau mic este evenimentul tău, acesta oferă oportunitatea de a crea amintiri uimitoare.
  • Este un plus grozav pentru recepția ta – adaugă o notă de clasă și sofisticare, dar este și o modalitate excelentă de a-ți distra oaspeții pe toată durata nopții.

Nimic nu ajută la comemorarea unui eveniment important, precum țigările și compania bună. Indiferent că organizezi o petrecere de naștere, o nuntă, un eveniment corporativ sau orice altă ocazie care merită sărbătorită, RIO Cigar Bar îți va face petrecerea cu adevărat specială, fiind o modalitate grozavă de a încheia o noapte de neuitat. Dacă vrei să adaugi un pic de clasă petrecerii tale, atunci un bar cu tigări de foi este perfect pentru tine.

Ești în căutarea unui concept diferit și interesant pentru evenimentul tău? Ia în considerare adăugarea unui Cigar Bar. Pachetul Rio Cigar Bar reprezintă modalitatea perfectă de a sărbători orice ocazie sau pur și simplu de a te bucura de o seară relaxantă!