Altora, cea mai mișto borsetă de până acum

Îți mărturisesc sincer că fumez de ani de zile fel și fel de produse dar mereu eram captivat să încerc cele mai mișto trenduri. În căutarea mea de zi cu zi am dat din greșeală de produsele Altora, cred că cea mai de succes greșeală de-a mea.

După ce am râs copios de denumirea lor, am devenit curios și am decis să încerc câteva produse. Când am intrat în posesia lor, calitatea produselor a fost o surpriză tare plăcută. Așa că, am decis să spun și altora despre Altora.

1. Borsetă din piele naturală Altora

Având o mare pasiune (și colecție) de borsete, borseta Altora este pe deplin cea mai mișto de până acum.

Te-ai săturat să-ți ții tutunul, foițele de rulat, filtrele prin tot felul de pungi și pungulițe? Te cred pe cuvânt și îți spun că nu mai este cazul să faci asta dacă alegi un produs care conține toate accesoriile de care are nevoie un fumător care se respectă.

Mai exact, borseta Altora confecționată manual din piele naturală conține un portofel detașabil cu capse, tot din piele, unde îți poți rula lejer țigările chiar și la birou, știind că fiecare accesoriu are buzunarul lui, astfel nu vei crea o mizerie dezastruoasă.

Pe lângă portofelul din piele, borseta conține și un kit complet al fumătorilor:

  • un pachet de foițe pentru rulat tutun Altora Blue;
  • filtre Altora Slim Long XL;
  • foițe Altora Slim rolă + filter tips;
  • o scrumieră de buzunar,
  • un grinder;
  • o brichetă Clipper, cel mai apreciat accesoriul al unui fumător

Te-am lăsat fără cuvinte, nu-i așa? Așa am rămas eu când am dat de aceste produse mișto. Acesta era și motivul pentru care am decis să vă împărtășesc.

2. Portofel din piele naturală Altora

În zilele mai lejere, când nu am mood-ul de a purta borsetă, îmi pun doar portofelul pentru tutun Altora, prevăzut cu închidere cu bandă elastică, cu suport pentru foițe și trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.

E perfect pentru iubitorii fumatului alternativ, oricând oriunde poți să-ți rulezi liniștit o țigară. Erau 3 culori disponibile, mie personal mi-a plăcut foarte mult modelul Blanky.

3. Foițe pentru rulat tutun și foițe la rolă + filter tips

După ani de experiență la rulat de mână, deja știu cam toate ponturile din punct de vedere al calității foițelor. Aveam brandurile mele preferate, nu doream să le schimb deoarece eram mulțumit.

Când am văzut foițe de rulat tutun Altora Blue Cut Corner am zis: ,,De ce să nu le încerc?”. Oricum prețul este unul bun, stocul de acasă era deja aproape de epuizare. Fiind produs nou, este destul de “underrated” pe piață. După atâția ani de utilizare a brandurilor mari, am decis să le schimb pe Altora.

Așa că, dacă vrei să ai mereu la dispoziție foițe de calitate pentru făcut țigări, de Altora ai nevoie. Crede-mă, știu ce spun.

4. Filtre țigări Altora

Ce ar mai fi de spus? Faptul că, dacă îți plac țigările slim, ai nevoie de un pachet de filtre Altora. Spre surprinderea mea, aceste filtre nu s-au micșorat în timpul fumatului, așa cum am pățit la nenumărate branduri.

Acestea fiind zise, îndrăznește să descoperi acum noua gamă de produse Altora. Pe englezește spus: Dare to try Altora because „Others’ are better”.

Și nu îți mai pune întrebări: Oare cum sunt produsele „Altora”? Sunt mai interesante sau mai bune decât cele pe care le folosesc eu? Fă ca mine!Încearcă-le! Te vei convinge că aceste produse sunt mai bune. Crede-mă, câteodată merită să riști în viață.

De altfel, întotdeauna produsele „altora” au fost mai bune. Eu sunt tare mulțumit de acestea, mai ales de borseta mișto. Au acel ceva ce trebuie descoperit de fiecare fumător adevărat.

Acestea sunt produsele mișto primite împreună cu borseta Altora: