Cei mai periculosi mafioti au intrat in Romania chiar inainte de Craciun!

Regizorii si actorii de la Hollywood precum Marlon Brando, Robert de Niro si Al Pacino au adus Mafia in casele tututor prin intermediul ecranului. Dar, Mafia exista si dincolo de ecran si este este una dintre dintre cele mai periculoase grupari de crima organizata.

Cei mai periculosi mafioti in viata sunt: Tito Papayo, Gustavo Mangoni, Carlo Pomegranatto, Luigi Dragoni, Alberto Passioni, Francesco Guavio, Riccardo Lycheelli, Vincenzo Kiwio.

Gustavo Mangoni ,,Capo di tutti capi’’ (n. 1948)
A inceput intr-o banda de tineret. A urcat rapid nivelurile ierarhiei mafiei. Atasat de traditia La Casa Nostra. Fara mila pentru dusmani.
Fructele preferate: mango si guava

Carlo Pomegranatto ”Bucatarul” (n. 1972)
Isi pastreaza intotdeauna sangele rece. Specialist in explozibili. In timpul razboiului dintre carteluri l-a eliminat pe Don Flamingo Rosa.
Fructe preferate: rodie si capsuna


Tito Papayo ,,Baronul’’ (n. 1952)
Nemilos si creativ; intotdeauna administreaza pedepsele personal. Specialist in ,,incaltari din beton’’ facute pe masura. Victimele nu au fost niciodata gasite…
Fructele preferate: papaya si ananas

Alberto Passioni ,,Micutul’’ (n. 1955)
Prizonierul a scapat intr-un mod spectaculos de la inchisoare. Are grija de reteaua de tuneluri si canale de conexiuni internationale. Pasionat de branzeturi.
Fructele preferate: fructul pasiunii si portocale


Riccardo Lycheelli ”Diabolico”
 (n. 1958)
Maestrul de neegalat in acoperirea urmelor; concentrat intotdeauna asupra obiectivului. Incercarile repetate de arestare s-au incheiat cu esecuri.
Fructe preferate: lychee si cocos


Vicenzo Kiwio ”Curierul”
 (n. 1968)
Caracteristici: precizie si viteza de actiune. Coordonator PTV (productie-trafic-vanzare). Vizuina sa secreta este cunoscuta drept Fruttivendolo (Aprozar).
Fructe preferate: kiwi, mar verde si menta


Francesco Guavio ”Signor Antonio”
 (n. 1963)
Informator (actioneaza sub acoperire). Pseudonim Signor Antonio. Specialitatete: criptografie, dezinformare, provocare. Are abilitati analitice extrem de dezvoltate.
Fructe preferate: guava si cactus


Luigi Dragoni ,,Macelarul’’
 (n. 1970)
S-a pregatit sub indrumarea lui El Tacchino. Specialitate: escrocherii, extorcare; maestru al influentarii prin persuasiune blanda…
Fructele preferate: fructul dragonului si cirese