O sătmăreancă a lansat cel mai exclusivist serviciu pentru nunți – Cigar Bar

Sezonul de nunţi a început imediat după postul Sfinţilor Petru şi Pavel şi cunoaşte o creştere ca număr de evenimente până la 1 august, urmând ca din 15 august să se reia şi mai puternic. În România, cu excepţia nunţilor de vedete şi a unor alte persoane, limitate ca număr, majoritatea nunţilor respectă cam acelaşi tipar, din toate punctele de vedere.
Cu toate acestea, cei care activează în domeniul serviciilor pentru evenimente vin constant cu noutăţi şi îmbunătăţiri.
„În ultimii trei ani au apărut o serie de servicii noi pentru eveniment în România, servicii de larg consum, nu doar pentru nunţile exclusiviste. Vorbim aici de Oglinda Selfie, de exemplu, care este continuatoarea cabinei fotografice, care a făcut furori la apariţie şi e încă foarte căutată. Mai apoi avem barul de cocktail, care aproape că nu lipseşte de la nici o nuntă. Părerile în jurul acestui serviciu sunt împărţite, unii afirmă că ar reprezenta o cheltuiala inutilă şi un exces, pe când alţii îi apreciază potenţialul de socializare şi îl contractează”, afirmă Cristina Nemeş, organizator de evenimente.
Cel mai nou serviciu de evenimente ajuns în România are legătură tot cu micile plăceri ale invitaţilor şi cu potenţarea socializării dintre ei. Este vorba de Cigar Bar, un bar mobil care pune la dispoziţia nuntaşilor trabucuri cubaneze şi din Republica Dominicană şi rom de aceeaşi provenienţă.
„Avem o taxa fixă de instalare în care includem umidoarele, accesoriile necesare pentru trabucuri şi ţigări de foi iar produsele sunt puse la dispoziţia clienţilor, la alegere, la magazinul nostru. Preţul la trabucuri variază de la 4 lei până la 100 şi ceva de lei, la fel şi la ţigările de foi. Nu avem stabilit un pachet anume, clientul are mână liberă la câte vrea şi noi putem să îi oferim şi informaţii despre trabuc şi chiar să îl şi ajutăm la alegerea produselor. Trabucurile sunt din Republica Dominicană şi Cuba, iar romul – din Republica Dominicană şi are preţ pornind de la 105 lei sticla. Ne orientăm şi să fim flexibili oricărei clientele, fie pentru buget mic, mediu sau mare. E un serviciu foarte nou în România şi îi va lua ceva să penetrezepiaţa”, afirmă Alexandra Miclăuş, managerul unui magazin care a adus în România acest serviciu pentru evenimente.
Pachetul iniţial conţine şi o persoană care se ocupă de servirea clienţilor şi de tot ceea ce e necesar pentru ca ei să se simtă răsfăţaţi.

Sursa: https://obiectiv-sm.ro