Țigări de foi Rio by RioTabak 1st Elena Limited Aniversary Edition, țigările perfecte pentru a sărbători nașterea unui copil

Nașterea primului tău copil.

Nașterea primului tău copil,o zi specială

Ați aflat că veți deveni tătici? Ați vrea să sărbătoriți nașterea copilului într-un mod aparte ? Vă dăm noi un pont. Puteți sărbători acest eveniment unic cu țigările de foi Rio by RioTabak 1st Elena Limited Aniversary Edition.

Țigările de foi sunt considerate un simbol al recunoștinței, prieteniei, relaxării și aprecierii. Sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă exprima cum se cuvine bucuria nașterii copilului vostru.

Nu v-am recomandat la întâmplare să sărbătoriți acest eveniment în modul acesta. Fumatul de țigări de foi cu scopul de a sărbători venirea unui copil are origine veche. De aceea și crearea țigărilor de foi Elena Anniversary Edition are o poveste interesantă în spate. Despre toate acestea vă vom vorbi în cele ce urmează.

Cum a apărut tradiția fumatului de țigări de foi cu scopul de a sărbători nașterea unui copil?

Sărbătorirea unui nou-născut cu o țigară de foi premium este o tradiție americană veche. În America colonială, când nașterile aveau loc acasă, viitorul tată trebuia să stea într-o cameră alăturată în timp ce aștepta nașterea copilului său.

După cum mulți părinți știu, așteptarea poate dura multe ore. Nevoia de o băutură și de un fum a apărut din dorința de a face puțin mai ușoară așteptarea.

Obiceiul provine de la triburile indigene din America de Nord care sărbătoreau evenimente precum nașterea unui copil organizând o petrecere în care se ofereau daruri. Această petrecere se numea „potlatch” .În timpul acestei petreceri, familia oferea celor prezenți daruri în numele copilului.

Mulți dintre bărbații deveniți noi tătici pasau țigări de foi tuturor persoanelor de parte masculină din familia lor,dar și prietenilor săi apropiați. Dar asta nu exclude sexul opus. Sunt destule surori,soții, mătuși etc. care de asemenea ar savura și ar aprecia o țigară de foi premium. Este posibil ca noile mămici să-și dorească să se refacă puțin după naștere înainte de a-și aprinde o țigară, dar oare cine merită să se relaxeze mai mult decât mămicile care tocmai au născut?

Care este povestea din spatele creării țigărilor de foi Elena Anniversary Edition?

Administratorul companiei RioTabak a apelat la J.Cortes Cigars, unul dintre cei mai mari producători de trabucuri și țigări de foi premium din lume pentru a crea ceva special în cinstea venirii pe lume a primei sale fiice, Elena.

De ce sunt speciale țigările de foi Elena Anniversary Edition?

La recomandarea producătorului J.Cortes Cigars, a ales o combinație de tutun foarte interesantă, cu totul specială, UNICĂ.

Așadar, astăzi, la nașterea unui copil este o ocazie foarte bună pentru a savura o țigară de foi Elena Anniversary Edition. Astfel,după nouă luni de agitație, vă puteți așeza să vă relaxați,să sărbătoriți venirea pe lume a copilului vostru împreună cu familia și prietenii.