De ce am ales tutunul RioTabak White?

Alegerea tutunului potrivit.

Sunt fumător. Și îmi place să mă delectez cu câte o țigară ori de câte ori pot. Fac asta de câțiva ani buni. Pentru mine este o adevărată plăcere să fumez.

Totodată, îmi place să experimentez. Să încerc mereu țigări noi. Așa am descoperit fumatul alternativ și avantajele sale. Astfel am ajuns la concluzia că este mult mai interesant să îmi fac singur țigările. Când fac asta știu ce fumez, ce tutun se află în țigările care îmi fac ziua mai frumoasă.

Așa că într-o zi am schimbat direcția. Am ales să fumez doar țigări făcute de mine. Este chiar foarte interesant să-mi rulez singur țigări. Singura problemă pe care am avut-o la început a fost să aleg tutunul potrivit.

Există o gamă variată de tutun.  Iar eu nu sunt genul de persoană care să se mulțumească cu orice. Am tot încercat fel de fel de tutun și niciunul nu m-a mulțumit. Până într-o zi când am găsit tutunul RioTabak White, un  tutun de calitate superioară, special conceput pentru umplut/injectat tuburi de țigări. În plus, poate fi rulat cu ușurință. Și l-am ales fiindcă a fost exact ce îmi doream, un blend unic, perfect.

Tutun

Unde am găsit o gamă variată de tutun?

Surprinzător a fost faptul că l-am găsit acolo unde nu mă așteptăm, adică într-o tutungerie online. Recunosc, sunt puțin de modă veche. Îmi place să ating și să miros unele produse pe care le cumpăr. Dar din dorința de a experimenta ceva nou am decis să caut tutun și în mediul online și așa am descoperit tutungeria TuburiAparate.ro. Și am zis de ce nu. Știți ce se spune…Dacă nu riști, nu câștigi.

Eu am riscat și am făcut comandă online de tutunul RioTabak White și nu regret alegerea acestui blend unic marca RioTabak.

Nu regret fiindcă mă bucur de tutunul potrivit de cea mai bună calitate, produs în Olanda de către Heupink & Bloemen la standarde occidentale!

Pe de altă parte, am mare noroc. Mă delectez în fiecare zi cu un blend cu totul aparte, un blend din 4 tipuri de tutun, de pe 4 continente, cu aromă predominantă de tutun Oriental. Un adevărat răsfăț, exact pe gustul meu.

Așa că, dacă v-ați plictisit de țigările obișnuite de pe piață, vă recomand să vă faceți singuri țigările. Este o plăcere.

Intrați pe TuburiAparate.ro, vă faceți comandă de tutun RioTabak White și treaba e rezolvată. Vă veți bucura de un tutun mereu proaspăt, întrucât cutia de tutun pe care o veți primi este prevăzută cu capac suplimentar pentru păstrarea umidității și a prospețimii tutunului.

Cum să îți alegi filtrele de tutun?

Rețineți însă că 70% din tăria unei țigări ține de filtru, după care de tutun. Așadar, dacă vă doriți o țigară cu tărie light vă recomand să vă alegeți tuburi de țigări cu filtru de carbon.

Dacă vă doriți o țigară de tărie medie, vă recomand tuburi de țigări standard (fără carbon). Intrând pe site-ul de care v-am amintit mai sus veți găsi tot ce vreți, oricând vreți.

Și înainte de a încheia povestea motivului pentru care am ales tutunul potrivit RioTabak White, vă recomand să reduceți costurile cu cel puțin 10%  și să alegeți tuburi de țigări cu lungime filtru de 25mm. Le găsiți într-o gamă variată pe site-ul tutungeriei.

Îndrăzniți o nouă experiență! Alegeți să vă rulați singuri țigările! Pe mine m-a surprins într-un mod cu totul neașteptat această experiență. Am parte de ea zilnic și este din ce în ce mai minunată. Bucurați-vă și voi de ea, nu veți regreta!

Lasă un răspuns