Cum să ieși ieftin în fumatul de țigară electronică cu bază și aromă RioVape by RioTabak

Criza Economică simțită in buzunarele noastre

Criza Economică simțită în buzunarele noastre

Trăim într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere economic. Este o realitate pe care nimeni nu o poate nega. Criza economică o simțim cu toții, mai ales atunci când ne calculăm fiecare bănuț și încercăm să vedem cum putem ieși mai ieftin de fiecare dată când facem anumite cumpărături.

Există obiceiuri la care oricât ne-am dori să renunțăm nu putem. Unul dintre aceste obiceiuri este fumatul. Fumatul a fost întotdeauna un obicei scump, mai ales în cazul celor obișnuiți să-și cumpere frecvent țigări. Și, dacă ținem cont de prețul actual al țigărilor, am putea spune că este un obicei extrem de scump, nu scump.

Dacă deja îți faci probleme cu privire la prețul mare al țigărilor și te gândești la ce ai putea face pentru a ieși mai ieftin, trebuie să știi că există o alternativă care te poate ajuta să-ți atingi obiectivul. Este vorba despre țigările electronice.

Pentru a te convinge de faptul că poți face economie, vom compara prețul unui pachet de 20 de țigări tradiționale cu lichidul echivalent necesar. Aproximativ 1,8 ml de lichid este echivalentul a 20 de țigări.

Pachetul tradițional costă în medie 19 lei, în timp ce o sticluță de 10 ml cu lichid pentru țigara electronică poate fi achiziționată cu 10 lei. Ceea ce înseamnă că o sticluță de 10 ml echivalează în medie cu 100 de țigări. După cum se poate observa, ieși foarte ieftin dacă optezi să treci de la țigara tradițională la țigara electronică.

Și dacă vrei să faci acest lucru nu doar pentru a ieși mai ieftin, ci pentru a încerca o țigară fără nicotină, poți alege RioVape, o gamă de lichide lansată de cei de la RioTabak, pe care o găsești în Tutungeria TuburiAparate.ro.

Lichidul pentru vapat RioVape, fără nicotină,  are o aromă concentrată, de aceea trebuie diluat cu baza și lăsat la macerat. De asemenea, este important să-l agiți înainte de utilizare și să-lpăstrezi la loc răcoros și uscat, ferit de lumină.

După cum poți observa, dacă optezi să fumezi țigară electronică, în final ieși mai ieftin datorită lichidului RioVape care are un preț mai mult decât convenabil.

Am ținut să precizăm că vei economisi la final, întrucât trebuie să recunoaștem că vapatul presupune o investiție inițială, deoarece trebuie să cumperi țigara electronică, bateria pentru ea și alte elemente. De asemenea, există părți ale țigării electronice care trebuie înlocuite la fiecare câteva luni. Deși acest cost inițial ți se poate părea puțin mare, această investiție o vei amortiza rapid dacă o compari cu cheltuielile cu tutunul tradițional. Așadar, deși vei cheltui puțin mai mult pe termen scurt, vei economisi pe termen lung.

La cele spuse mai sus trebuie adăugat că prețul tutunului  și taxele aferente acestuia au o tendință ascendentă, în timp ce prețul elementelor necesare pentru vapare este mai mic. Acesta este încă un alt motiv care face diferența în ceea ce privește costul economic al alegerii dintre aceste două alternative. Acum poți alege să fumezi țigară electronică nu doar din motive de sănătate, ci și fiindcă poți face economie  la sfârșitul lunii.

Ce spui, vei alege să utilizezi țigara electronică și lichidul RioVape by Rio Tabak, pentru a te convinge că poți ieși mult mai ieftin?  Nu vei regreta o astfel de decizie. Este o decizie foarte înțeleaptă, care te va ajuta să faci economie în fiecare lună.  Te provocăm să încerci. Răspunzi provocării?