Cum îți poți aromatiza țigările-opțiuni și avantaj

Opțiuni aromatizare țigări

Opțiuni de aromatizare pentru țigări tradiționale

Noua lege care interzice vânzarea tutunului aromat în țările Uniunii Europene a intrat vigoare pe data de 20 mai 2020.

Odată cu intrarea ei în vigoare, țigările cu click (aromate) au fost scoase de pe piața din România și din celelalte țări membre ale UE. Acest fapt a dus la apariția unei serii de întrebări firești în rândul consumatorilor: Cum pot continua să fumez tutun aromat? Ce pot face dacă sunt fumător de țigări cu mentol?

În acest articol îți vom dezvălui ce opțiuni ai dacă dorești să continui să fumezi țigări aromate. Sunt alternative reale, legale și mai bune decât țigările tradiționale cu arome.

Exemple de opțiuni de aromatizat țigările

Din dorința de a oferi consumatorilor de țigări aromate șansa de a se bucura în continuare de țigările lor preferate, diverși producători au creat o serie de alternative extrem de interesante,pentru o experiență de fumat aromată și unică.

Dacă faci parte dintre cei amatori de o țigară cu o aromă aparte, nu poți decât să te bucuri. Existe câteva opțiuni foarte interesante:

  • Carton aromat pentru țigări
  • Capsule pentru injectat în filtru
  • Arome tutun
  • Stickuri aromate

Cartonul aromat pentru țigări

Atunci când vrei să dai țigării o aromă deosebită, ai la dispoziție o soluție simplă și rapidă. Este vorba despre cartonul (cardul) cu diverse arome fructate sau mentol. Trebuie doar să intri pe Tutungeria TuburiAparate și să îți alegi aroma dorită.

Odată primit cartonul (cardul) preferat nu trebuie decât să-l introduci în pachetul de țigări, să-l lași să acționeze timp de 60 minute sau mai mult (depinde decât de aromată vrei să fie țigară).

După ce ai obținut aroma dorită, scoți din pachet cartonul și poți savura țigara. Suntem siguri că te va încânta această opțiune.

Capsule pentru injectat în filtru

Dacă ți-a plăcut cartonul aromat, dar îți dorești să încerci și altceva, capsulelepentru injectat în filtru pot fi opțiunea perfectă. Sunt la fel de ușor de utilizat ca și cartonul. De asemenea, sunt foarte eficiente și sigure.

Cu aromă de măr și mentă, fructe de pădure și mentă, fructe tropicale și mentă sau doar cu mentă, aceste capsule îți oferă șansa să te bucuri de o țigară cu o aromă aparte.

Odată ce intri în posesia capsulei dorite, trebuie să faci o gaură în filtru cu ajutorul bețisorului pe care îl vei primi odată cu capsulele, apoi să introduci capsula în filtru. Ulterior trebuie să apeși capsula cu ajutorul bețișorului spre mijlocul filtrului. Cu această opțiune la îndemna oricui, vei putea oricând să savurezi o țigară pe gustul. Cu siguranță îți vei da seama că această opțiune de una extraordinară și nu vei mai regreta că au dispărut țigările mentolate de pe piață.

Arome tutun

Aromele de tutun te vor surprinde într-un mod cu totul plăcut, chiar dacă nu ești o persoană ușor de surprins. Și acest lucru se va întâmpla, deoarece oferă tutunului natural un gust unic, asemănător celor mai cunoscute branduri. Diversele tipuri de arome puse la dispoziția ta conțin  propilenglicol, o substanță care ajută mult la controlul umiditatii tutunului. Întrucât aromele dispun de un ambalaj sub formă de sticlă cu pulverizator, le vei putea utiliza foarte ușor. Va trebui doar să pulverizezi aroma pe tutun în mod uşor. În plus, nu necesita diluare.

Stickuri Aromate

Stickurile aromate te vor ajuta să începi o poveste cu aromă extrem de variată (cireșe, portocale, mere, căpșuni…). Suntem siguri că ți-ai dori să-ți aromatizezi cât mai multe țigări cu un singur produs. Ei bine, acest lucru este posibil datorită stickurilor FrutaSticks. Cu ajutorul unui stick poți aromatiza până la 800 de țigări. Putem spune că alegerea unui astfel de stick este o decizie financiară foarte înțeleaptă dacă te gândești câți bani poți economisi. Sigur îți vei da seama rapid că, datorită stickurilor, vei cheltui mult mai puțin bani decât cheltuiai pe țigările mentolate. 

După cum poți observa, scoaterea de pe piață a țigărilor aromate nu este deloc un dezavantaj pentru consumatori. Dimpotrivă, am putea spune că este un avantaj, întrucât alternativele oferite pot fi considerate chiar mai bine decât țigările tradiționale.

În plus, toate alternativele de care am amintit mai sus au trei mari avantaje:

  • Permit o aromatizare rapidă și ușoară a țigării;
  • Țigările pot fi aromatizate în mod eficient și sigur;
  • Există o gamă variată de arome;
  • Sunt la îndemâna oricum pe  Tutungeria TuburiAparate

Așadar, intră pe site, alege opțiunea care îți place mai mult și fă comandă. Te vei bucura pentru alegerea făcută de îndată ce vei testa oricare dintre opțiunile prezentate.